1

Facebook Offers

21.9.2012, aihe: Facebook

Facebook Offers on Facebookin tarjouspalvelu, jonka avulla yritykset voivat tarjoata etuja/tarjouksia suoraan asiakkailleen (Facebook sivujensa tykkääjille) ja asiakkaat voivat lunastaa edun helposti.

Facebook Offers tuo mielenkiintoisen ja viraalin tavan tarjota etuja/tarjouksia Facebook-sivun tykkääjille

Facebook Offers tuo mielenkiintoisen ja viraalin tavan tarjota etuja/tarjouksia Facebook-sivun tykkääjille

Etu eli Facebook Offer voi olla voimassa liikkeessä tai netissä. Facebook Offers mahdollistaa myön tarjoukset jotka ovat voimassa sekä liikkeessä että netissä. Etu lunastetaan klikkaamalla ’Get Offer’ -nappia tarjouksen/edun yhteydestä. Tämä mahdollistaa hyvän tarjouksen tai edun tehokkaan, mutta kontrolloidun viraalin leviämisen.

Kun Facebook-sivun (Facebook Page) luoja julkaisee tarjouksen/edun se näkyy sivusta tykkääville yrityisenä Facebook Offers -postauksena käyttäjien newsfeed:issä.

Lisätietoja Facebook Offers -palvelusta löydät täältä (mukana myös ohjeita offereita julkaisevalle yritykselle / fanisivulle).

One Response so far.

 1. testattu on kirjoitti:

  Hei,
  kiitos esittelystä.

  Olen nyt testannut tätä Facebook Offers palvelua sekä työssäni että harrastukseni kautta (pari omaa verkkokauppaa). Olen havainnut, että tämä toimii Facebook päivitystä paremmin osassa tapauksista ja osassa Facebook Offers ei pärjää lähellekään normipäivityksille (vaikka maksaisit maksimikaton promootiolle).

  Facebook offereita lunastetaan kyllä paljon, mutta itse niiden käyttö ei joko 1) ole ihmisille vielä tuttua ja eivät löydä sähköpostistaan niitä tai osaa klikata oikeaa linkkiä tai 2) yksinkertaisesti Facebookista sähköpostiin ei ole niin toimiva yhdistelmä kuin suora välitön klikkaus tarjoukseen tai alennukseen tai muuhun etuun.

  Muuten, kun vertailee Facebook Offers -palvelua normipäivityksiin kannattaa ottaa otanta normaalia pidemmältä ajalta. Kuten kaikessa sähköpostiin tulevassa, häntä on pidempi kuin esim. mitä normaalit Facebook päivitykset tuovat.

Kommentoi